KONCEPTET

Shop

Hos Anker Chokolade bestræber vi os på at udfordre dine smagsløg med vores unikke udvalg af chokolader. Alle chokolader er håndlavet af vores chocolatier i butikken på Vesterbro i København, som med sine erfaringer fra Michelin restauranter såsom Kiin Kiin og Søllerød Kro, konstant bestræber sig på at tilbyde et produkt som er mere end blot et stykke chokolade.

Vores grundlæggende idé er at bidrage til det traditionelle chokolademarked ved at bringe nye, spændende smagskombinationer ind i branchen, og derved rykke grænsen for hvad der er ’normalt’ at putte i chokolade.

Udover at vi ønsker at tilbyde et så spændende og udfordrende produkt som muligt, har vi også valgt udelukkende at benytte Fairtrade chokolade i vores produktion og forsøger derudover konstant at finde frem til de bedste råvarer på markedet, så vores chokolader altid er af højeste kvalitet.

Al chokoladen bliver lavet i vores lokaler på Vesterbro, hvor I vil kunne opleve dette i et ’live-køkken’ og se chokoladen blive fremstillet. Dette medvirker derfor også til, at butikken er meget autentisk og altid har en frisk duft af chokolade, hvorfor I aldrig vil være i tvivl om at I befinder jer i en chokoladebutik.

En del af konceptet består også i, konstant at holde vores sortiment opdateret i forhold til årstidens råvarer. Derfor udskifter vi 2/3 af vores sortiment hvert halve år. På denne måde sikre vi en konstant stræben efter det ypperste, samt at vi altid er tro til sæsonen.

Selvom passionen naturligt er til for det gode produkt, så går vi også op i bæredygtig emballage. Derfor har vi valgt, udelukkende at anvende genbrugsmaterialer til vores emballage og brochurer, da vi ønsker at kunne dyrke det bæredygtige og samtidig være bevidste om den verden vi lever i – selvom vi godt ved, at vi ikke kan redde hele verdenen.

INSPIRATIONEN

Anker Chokolades butik på Vesterbro

Inspirationen til de forskellige produkter kommer igennem en årrække som kok, hvor Mikkel Anker har serveret Michelin mad for gæster hos blandt andet Kiin Kiin og Søllerød Kro, hvor Mikkel var med til at holde niveauet på en sådan hylde at disse restauranter opnåede gentagende Michelin stjerner.

Mikkels erfaringer fra hans virke som kok, er bragt videre ind i chokolade-verdenen hvor der arbejdes på at tilbyde produkter der udfordre kundernes smagsløg, og rykker grænser for hvad der er ’normalt’ at komme i chokoladen.

Inspirationen fra det varme køkken medvirker derfor til, at vores produkter skiller sig ud på de råvarer der anvendes i chokoladerne.

 

Hvis dette skulle have vakt Jeres interesse, så er I altid velkomne til at besøge os i vores butik på Vesterbro til en snak om chokolade